ZONGULDAK / EREĞLİ - İsmet İnönü Ortaokulu

İsmail AYKILIÇ - Okul Müdürü

01.01.1972 yılında Zonguldak İlinin Ereğli İlçesine bağlı Çiğdemli köyünde doğdum. İlkokulu Çiğdemli İlkokulunda.Ortaokulu Ormanlı Ortaokulunda bitirdim. Orta Öğrenimimi Ereğli Endüstri ve Meslek Lisesi Döküm Bölümünü okuyarak tamamladım. Yükseköğrenimimi Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Metal Eğitimi Döküm Öğretmenliğini okuyarak tamamladım. 1998 yılı Öğretmen olarak Bartın İli Kurucaşile Sarıderesi İlkokuluna atandım. Askerliğimi Erzurum İli Horasan İlçesinde Yedek Subay Öğretmen olarak yaptım. 2001 Yılında Zonguldak İli Ereğli İlçesine bağlı Çaylıoğlu Beldesinde bulunan Şehit Madenciler İlköğretim okuluna atandım. Bu Okulda Müdür Yardımcılığı ve Müdür olarak 2010 yılının Şubat ayına kadar çalıştım. 2010 Müdür atamalarında Zonguldak İli Ereğli İlçesine bağlı Kızılcapınar İlköğretim okuluna atandım. Bu Okulumuzda 5 yıl görev yaptıktan sonra Zonguldak İli Ereğli İlçesine bağlı Kepez İlkokuluna 2014 yılının Ekim ayında Müdür olarak atandım. 2023 Ağustos ayı itibariyle İsmet İnönü İlk/Ortaokulu Müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli 3 Çocuk babasıyım.